Legaturi rapide
Daca esti in trecere prin Bucuresti, sigur vei avea nevoie de un hotel care sa te multumeasca pe deplin.

In acelasi spirit, poti alege din multimea de restaurante si cafenele pentru a-ti petrece agreabil timpul liber.

Evident, le poti localiza pe toate, extrem de usor, pe harta Bucurestiului.

Laguna Studio ( Afaceri Internet Bucuresti )
adresaAdresa: str. Caraiman nr. 41
adresaTelefon: 0729.296.166 si 0761.261.101
adresaEmail:
adresaWeb: www.laguna-studio.ro
Descriere
In general, cand lumea aude videochat intoarce privirile intr-o falsa pudicitate. Putini stiu ca acest tip de afacere poate fi perfect legala, avand la baza un plan de afaceri foarte bine pus la punct, angajari legale (cu contract de munca), impozite platite etc.

Un astfel de business este Laguna Studio, pe piata de 15 ani. Succesul Laguna Studio Videochat este dat de atitudinea cu care sunt tratate performerele din fata webcam-urilor, atitudine plina de respect si profesionalism.
Toate noile venite au parte de un training profesionist, in asa fel incat calitatea prestatiei sa fie de inalt nivel inca de la primele aparitii online, ceea ce se traduce in incasari pe masura.

Prin prisma dotarilor si angajamentelor fata de colaboratoare, pentru angajari videochat pare cea mai serioasa companie care activeaza in domeniu. Daca luam in considerare si infrastructura (numai o camera web de acolo costa in jur de 2000 de Euro), ne dam seama ca din aceasta afacere se poate castiga mult; atat de catre studioul angajator, cat si de catre colaboratoare.

Din declaratiile fetelor care lucreaza in acest domeniu, reiese ca suma lunara care poate intra in buzunarul unei videochatiste oscileaza intre 1000 si 4000 de Euro.

Pe langa asta, faptul ca activitatea se desfasoara discret, intr-o zona rezidentiala, in care se poate ajunge foarte usor, reprezinta inca un avantaj.
Localizare pe harta
Contact Laguna Studio
Numele dvs :
Adresa de e-mail :
Telefon :
Mesaj
Completati campurile de mai sus cu datele dvs.

In scurt timp veti primi raspuns de la personalul Laguna Studio .
Parteneri | Contact