Legaturi rapide
Daca esti in trecere prin Bucuresti, sigur vei avea nevoie de un hotel care sa te multumeasca pe deplin.

In acelasi spirit, poti alege din multimea de restaurante si cafenele pentru a-ti petrece agreabil timpul liber.

Evident, le poti localiza pe toate, extrem de usor, pe harta Bucurestiului.

Back Door (Baruri Bucuresti Bucuresti )
adresaAdresa: Str. icoanei nr. 23,bucuresti
adresaTelefon:
adresaEmail:
adresaWeb:
Descriere
Recent, mi-am dat seama ca este din ce in ce mai interesant sa descopar locatii noi. Pana acum cred ca o faceam de plictiseala, dar acum a devenit un hobby.
Ca orice om, de ce sa nu incerc ceva mai neexploatat, gen o insula pustie pe care sa calc primul si sa am sentimentul ala de "EU AM FOST PRIMUL"(imi mai lipsea steguletul). Asa am ajuns in Back Door. Este un bar, situat pe langa Gradina Icoanei , prin centru ce-I drept, dar ceva mai ascuns. Cand m-a dus prima oara acolo un prieten de-al meu, am crezut ca ma duce intr-o casa. Asta pentru ca intrarea este printr-un gang, si apoi pe o usa din spate (a stiut patronul ce a stiut cand I-a pus numele).
Locul este destul de micut, dar nu atat de mic incat sa te sufoci.
M-am asezat la o masa linistita si am inceput sa explorez locul si implicit meniul. Preturile sunt foarte ok, iar locul este decorat genial. Peste tot pe pereti sunt numai obiecte vechi (de gen: aparate vechi de fotografiat, ornamente de fier,instrumente muzicale s.a.). Ceea ce m-a surprins, a fost ca nu prea era lume. Era o masa ocupata( cred ca sunt vreo 6 in total) la care se vedea ca erau de-ai casei. Poate se intampla asa pentru ca este amplasat un pic mai ascuns de restul lumii, nu prea este vizibil de la departare.
Am hotarat totusi sa stau sa vad ce se mai intampla. Muzica dintr-o data a fost data mai tare (se asculta toate genurile de muzica- daca doresti sa asculti ceva in special te duci la bar si spui) si toti cei care erau la masa alaturata s-au ridicat si au inceput sa danseze. Si acum sincer, de ce nu ar fi facut-o, era o vineri seara prea linistita, trebuia condimentata cu ceva. Localul mi-a lasat o impresie destul de buna. Este genul de loc care are atmosfera pe care o impui. Este genul de bar in care te duci dupa ce ai fost deja intr-o discoteca galagioasa si aglomerata. Se spune ca nu e bine sa intri prin spate, ca dai dovada de lasitate, dar avand in vedere ca nu are nici o legatura cu ce se intampla acolo, cred ca voi mai explora "Back Door"-ul.
Localizare pe harta
Contact Back Door
Numele dvs :
Adresa de e-mail :
Telefon :
Mesaj
Completati campurile de mai sus cu datele dvs.

In scurt timp veti primi raspuns de la personalul Back Door .
Parteneri | Contact