Legaturi rapide
Daca esti in trecere prin Bucuresti, sigur vei avea nevoie de un hotel care sa te multumeasca pe deplin.

In acelasi spirit, poti alege din multimea de restaurante si cafenele pentru a-ti petrece agreabil timpul liber.

Evident, le poti localiza pe toate, extrem de usor, pe harta Bucurestiului.

Cauta Hoteluri in Bucuresti
Hotel Intercontinental ( hotel Hotel 5 stele Bucuresti )
adresaAdresa: Bulevardul Nicolae Balcescu 4, Bucuresti
adresaTelefon: 021.310.20.20
adresaEmail: reservation@interconti.ro
adresaWeb: www.intercontinental.com
Descriere
Aspectul camerelor poate fi sintetizat intr-un singur cuvant: clasa! Mobilierul este superb iar mocheta este atat de groasa incat poate face multe femei sa renuntze la tocuri pentru a adopta pozitii mult mai convenabile, direct la sol, mai ales a peretii camerelor sunt capitonati.

Reprezentativa pentru Bucuresti, cladirea Inter-ului a fost martora la multe evenimente istorice, si a rezistat. Pana acum un an hotelul asta se ducea in jos, si ma intrebam cand se va opri, sub loviturile grele de imagine data de mult mai tanara concurentza. Dar se pare ca in domeniul hotelariei surprizele bune sunt predominante, asa ca l-am gaist pe decanul categoriei 5 stele mai verde decat moshul din bancul cu spartul nucilor de cocos (nu intram in amanunte pentru ca nu suntem o revista pentru adulti). Este evident ca ceva  s-a schimbat in management, si pentru numarul viitor promitem sa incercam un interviu cu persoana pe care o suspectam a fi vinovata de aceasta schimbare la fatza.
Aspectul camerelor poate fi sintetizat intr-un singur cuvant: clasa! Mobilierul este superb iar mocheta este atat de groasa incat poate face multe femei sa renuntze la tocuri pentru a adopta pozitii mult mai convenabile, direct la sol, mai ales a peretii camerelor sunt capitonati. Deci chiar si cele mai galagioase pot fi linistite: discretia e asigurata!
Restaurantul Madrigal,
desi este un steakhouse, are optiuni serioase chiar si pentru vegetarieni.

283 de camere pentru oaspeti, 21 apartamente, 193 de camere cu un singur pat, 70 de camere duble, 144 de camere pentru nefumatori, restaurant cu specific international si Romanesc, sala de fitness, servicii de internet, spalatorie, solar, piscina acoperita, sauna
Localizare pe harta
Contact Hotel Intercontinental
Numele dvs :
Adresa de e-mail :
Telefon :
Mesaj
Completati campurile de mai sus cu datele dvs.

In scurt timp veti primi raspuns de la personalul Hotel Intercontinental .
Parteneri | Contact