Legaturi rapide
Daca esti in trecere prin Bucuresti, sigur vei avea nevoie de un hotel care sa te multumeasca pe deplin.

In acelasi spirit, poti alege din multimea de restaurante si cafenele pentru a-ti petrece agreabil timpul liber.

Evident, le poti localiza pe toate, extrem de usor, pe harta Bucurestiului.

Cauta Hoteluri in Bucuresti
Hotel Denisa ( hotel Hotel 3 stele Bucuresti )
adresaAdresa: Str. Drumul Garii nr 62,bucuresti
adresaTelefon: Hotel Denisa
adresaEmail: reservations@hoteldenisa.ro
adresaWeb: www.hoteldenisa.ro
Descriere
Modern, elegant si discret, Hotelul Denisa va asteapta cu drag in localitatea Otopeni, la 5 minute de Aeroportul International Henri Coanda Otopeni. Imbinand perfect ospitalitatea traditionala cu o servire ireprosabila, este alegerea ideala in orice anotimp, atat pentru o calatorie de afaceri, cat si pentru turism.
Hotelul Denisa *** va pune la dispozitie urmatoarea structura, de cazare 35 camere spatioase, mobilate modern si atent pregatite pentru confortul Dumneavoastra, dintre care 17 camere double - twin, 10 single - pat matrimonial, 4 garsoniere - in regim single si 4 apartamente, dotate cu acces internet gratuit, cablu tv, linie telefonica internationala, minibar, instalatie de climatizare.
Hotelul Denisa *** vine inaintea clientilor si partenerilor Dumneavoastra cu un Restaurant International cu o capacitate de 100 locuri, bar de zi pentru 20 de persoane, cu un restaurant rustic "Casa Esanu" cu o capacitate de 150 locuri, cu o Crama cu o capacitate de 20 locuri si o terasa in aer liber unde pot servi un business lunch, o cina romantica sau o masa intre prieteni din variatele meniuri, completate de servicii ireprosabile.
Hotelul Denisa *** detine un centru de conferinta cu o capacitate de 100 de locuri, dotat cu tot ce este necesar pentru ca afacerea Dumneavoastra sa prinda contur, iar cursurile de specializare si receptiile sa se poata desfasura in cele mai bune conditii.
Localizare pe harta
Contact Hotel Denisa
Numele dvs :
Adresa de e-mail :
Telefon :
Mesaj
Completati campurile de mai sus cu datele dvs.

In scurt timp veti primi raspuns de la personalul Hotel Denisa .
Parteneri | Contact